Conferentie Wetenschap en Maatschappij in gesprek

Datum:
18 juni 2015 van 11:30 tot 17:30 uur
Locatie:
Fokker Terminal, Binckhorstlaan 29, 2516 BB Den Haag
Voeg toe:

Op de conferentie 'Wetenschap en Maatschappij in gesprek' kan ‘de samenleving’ meepraten over de vragen die zijn ingediend via de site van de Nationale Wetenschapsagenda (www.wetenschapsagenda.nl). De vragen die zijn ingediend op de site onder de noemer ‘breed maatschappelijk’ worden tijdens de bijeenkomst op 18 juni onder de loep genomen en worden met elkaar besproken.

Meepraten?

Vul het formulier in en geef aan waar uw interesse ligt. Voor alle aandachtsgebieden is er plaats voor vertegenwoordigers uit de samenleving en deelnemers vanuit de wetenschap. Uit alle aanmeldingen maken wij een selectie. Gezien de beperkte capaciteit streven we naar een goede afspiegeling van inbreng per aandachtsgebied. U ontvangt van ons een bevestigingsbericht per mail zodra u bent geselecteerd.

Organisatie

Het Rathenau Instituut stimuleert de publieke en politieke meningsvorming over wetenschap en technologie. Daartoe doet het instituut onderzoek naar de organisatie en ontwikkeling van het wetenschapssysteem, publiceert het over maatschappelijke effecten van nieuwe technologieën, en organiseert het debatten over vraagstukken en dilemma’s op het gebied van wetenschap en technologie. Het instituut is beheersmatig ondergebracht bij de KNAW.

Logo Rathenau Instituut