Eerlijk advies. Wat doen coachingsapps voor ons?

Datum:
13 november 2014 van 13:00 tot 14:30 uur
Locatie:
La Gayola Spiegeltent, Lange Voorhout 74, Den Haag
Voeg toe:

Het Rathenau Instituut presenteert een nieuw rapport over coachingsapps tijdens het Border Sessions festival. Discussieer mee en laat u verrassen door de slimme coachingsapp Life+.

Tijdens het internationale technologiefestival Border Sessions organiseert het Rathenau Instituut een Meetup rondom het nieuwe rapport Eerlijk advies. De opkomst van de e-coach.

Heeft u ook een app op uw telefoon die aanspoort om meer te bewegen, gezonder te eten of minder energie te verbruiken? Apps kunnen gebruikers continu monitoren en van advies voorzien om hun gedrag te verbeteren: van afvallen tot geld besparen.

Onderzoekers van het Rathenau Instituut vertellen tijdens de boekpresentatie Eerlijk advies. De opkomst van de e-coach over wat coachingsapps voor u kunnen betekenen. Laat u verrassen door de slimme coachingsapp Life+. Dit implantaat monitort uw gezondheid door continu te meten hoeveel u beweegt, wat u eet en hoe gestrest u bent. Praat mee met Patrick van Schie (directeur Telders Stichting) en Joel Anderson (filosoof Universiteit Utrecht) over wat u verwacht van deze apps.

Publicatiegegevens

Kool L., J. Timmer en R. van Est (red.), Eerlijk advies - De opkomst van de e-coach. Den Haag, Rathenau Instituut 2014