Kunstkwartet met beeldend kunstenaar Barbara Visser

Datum:
24 november 2014 van 17:00 tot 19:00 uur
Locatie:
Boekmanstichting, Herengracht 415, 1017 BP Amsterdam
Contact:
Telefoon:
020 624 3736
Voeg toe:

Beeldend kunstenaar en voorzitter van de Akademie van Kunsten, Barbara Visser, spreekt tijdens het Kunstkwartet van de Boekmanstichting.

Barbara VisserBarbara Visser zal tijdens deze avond vier aspecten belichten die volgens haar cruciaal zijn voor een vitaal cultuurstelsel. 'De kunstenaar is geen toekomstpsycholoog, maar slechts een opmerkzaam mens dat kijkt naar wat er in het heden te vinden is en daar een verhaal van maakt. Met de ideeën van de kunstenaar kan de beleidsmaker op allerlei manieren zijn voordeel doen. Hoe? Dat hoort u in dit kwartet'.

Aanmelden

U bent van harte welkom om te luisteren en mee te praten. De toegang is € 5,- (graag ter plaatse voldoen), uw aanmelding is verplicht in verband met het beperkt aantal plaatsen.

Over Kunstkwartetten

Welke vier punten zijn cruciaal voor de ontwikkeling van de kunsten en het cultuurbeleid in de komende vier jaar? In de reeks Kunstkwartetten geeft de Boekmanstichting het woord aan een denker, beleidsmaker, kunstbestuurder of kunstenaar. Eerder spraken Jet de Ranitz, voorzitter van Kunsten '92, en Melle Daamen, directeur van Stadsschouwburg Amsterdam en lid van de Raad van Cultuur tijdens het Kunstkwartet.