Oud worden in de praktijk

Datum:
24 mei 2016 van 12:00 tot 13:00 uur
Locatie:
NIDI - Lange Houtstraat 19, 2511 CV Den Haag
Voeg toe:

NIDI-lunchlezing over Oud worden in de praktijk door David van Bodegom (Leyden Academy on Vitality and Ageing) in het kader van de tentoonstelling 100 worden ... en ervan genieten.

David van Bodegom (1978) is verouderingswetenschapper bij het kennisinstituut Leyden Academy on Vitality and Ageing, een initiatief van Vereniging Aegon. Hij is opgeleid als arts en ervan overtuigd dat niet de spreekkamer maar de publieke omgeving de sleutel is tot gezonde veroudering.

NIDI-lunchlezingen zijn bedoeld voor een breed publiek van beleidsmakers, politici, journalisten en iedereen die belangstelling heeft voor vraagstukken zoals een langere levensduur, gezondheid, vergrijzing, familie, werk, pensioen en migratie.

Meer informatie en aanmelding

Website NIDI

Het Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut (NIDI)

Het Nederlands Interdisciplinair Demografisch Instituut (NIDI) is een onderzoeksinstituut van de KNAW en gevestigd in het centrum van Den Haag. Het instituut heeft circa 50 medewerkers van wie het merendeel werkzaam is als wetenschappelijk onderzoeker op het gebied van bevolkingsvraagstukken.

Logo NIDI