Paradisolezing 2012: Marten Scheffer: Het Grote Geheel

Datum:
4 maart 2012 van 11:00 tot 13:00 uur
Locatie:
Paradiso, Weteringschans 6, Amsterdam
Voeg toe:

In deze Paradisolezing gaat prof. dr. Marten Scheffer (aquatische ecologie, Wageningen Universiteit, musicus/componist) in op het Grote Geheel - 'concerted science' met muzikale begeleiding van Fred Abbingh.

De lezingen vinden plaats op zondagochtenden van 11.00 tot 12.00 uur in Paradiso, Weteringschans 6 te Amsterdam. Na afloop van de lezing is er tot 13.00 uur gelegenheid tot het stellen van vragen en discussie tussen spreker en publiek.

Toegangskaarten kosten € 11,- per persoon. Vrienden van Verstegen & Stigter en VPRO-leden betalen € 9,- p.p.; studenten € 5,-. Informatie en kaartverkoop: Verstegen & Stigter, telefoon 020 623 5451 of www.verstigt.nl.

De overkoepelende titel van de Paradisolezingen 2012 luidt Complexiteit - Over de samenhang van systemen in de natuur, ons lichaam en het heelal.

Deze achttiende serie Paradisolezingen wordt georganiseerd door Verstegen & Stigter culturele projecten en Paradiso, met steun van de vereniging van universiteiten VSNU, science center NEMO, de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen, de Koninklijke Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen en de VPRO.