Externe trainingen

Beleid schrijven met impact

hoe komt dat beleid nou echt van de grond? Hoe zorg je ervoor dat jouw ideeën en adviezen realiteit worden? Je leert het met de training beleid schrijven met impact.

Excel

Wil jij serieus aan de slag met Excel en het programma effectief en efficiënt in leren zetten? Dan helpen wij je hier graag bij aan de hand van een praktijkgerichte Excelcursus.

Gefocust en productief (thuis)werken

In deze training leer je via inzichten uit focusmanagement en gedragsverandering wat ervoor nodig is om efficiënter te werken.

Leidinggeven op afstand

In deze online training staat jouw persoonlijke leerbehoefte centraal. De trainer geeft je handvatten om effectief en met vertrouwen leiding te geven op afstand. Ook leer je van en met andere leidinggevenden doordat je ervaringen en inzichten uitwisselt.

Onderhandelen – De dagelijkse onderhandeling

In deze training gaan wij in op de alledaagse onderhandelingen en leer je op een effectieve manier een onderhandeling aan te gaan en deze succesvol af te sluiten.

Professioneel adviseren

In deze training leer je hoe je tijdens adviesgesprekken en besluitvormingsprocessen invloed zonder macht kunt uitoefenen. Een uiterst boeiende training voor de hedendaagse professional.

Wetenschappelijke artikelen schrijven in het Engels

Je hebt geen moeite om Engelstalige vakliteratuur te lezen. Maar zelf een Engels wetenschappelijk artikel schrijven, dat is lastiger. Na de cursus Wetenschappelijke artikelen schrijven in het Engels wordt het een stuk gemakkelijker.