Loopbaan- en talentontwikkeling binnen de KNAW

Lean Six Sigma Green Belt (procesmanagement)

Lees verder

Uitgelicht

Vorige Volgende

De KNAW vindt talentontwikkeling, scholing en de juiste begeleiding voor ontwikkeling van algemene vaardigheden belangrijk en heeft daarom het Loopbaancentrum KNAW opgezet. Hier kun je terecht met al je vragen over loopbaanontwikkeling en scholings- en trainingsmogelijkheden.

Het Loopbaancentrum KNAW biedt activiteiten aan voor wetenschappers, staf- en ondersteunend personeel, voor twintigers aan het begin van hun loopbaan maar ook voor vijftigers die hun werkervaring willen verdiepen of aanvullen.

Het Lokaal Overleg (vertegenwoordigers van vakbonden en werkgever) vindt loopbaanontwikkeling van groot belang voor de organisatie en haar medewerkers en is daarom overeengekomen dat activiteiten uit de arbeidsvoorwaardengelden gefinancierd kunnen worden.

Uitgangspunten van de KNAW over duurzame loopbaanontwikkeling

Een belangrijk onderwerp is de duurzame loopbaanontwikkeling van alle KNAW-medewerkers. Duurzame loopbaanontwikkeling gaat over blijvende arbeidsparticipatie, binnen of buiten de organisatie, met toegevoegde waarde voor alle betrokkenen en ongeacht leeftijd. Onderdeel daarvan is het bevorderen van gezond, veilig, gemotiveerd, productief en lerend werken; in alle fasen van de loopbaan en met aandacht voor diversiteit.’
Bron: Wetenschap verbindt, Strategische agenda 2016-2020 (pagina 26)

Bekijk het trainingsaanbod