Online leren

De KNAW heeft met GoodHabitz, een online learning platform, een contract afgesloten voor haar medewerkers. Dit betekent dat de KNAW een eigen account heeft. Binnenkort kunnen medewerkers van de KNAW gebruikmaken van GoodHabitz door in te loggen met hun default medewerkergegevens. Je hoeft dan geen wachtwoord meer aan te vragen bij het Loopbaancentrum.

Deelname is gratis en het aanbod bestaat uit meer dan 115 modules. Je kunt altijd en overal inloggen om iets te leren en er is geen limiet aan het aantal modules dat je mag volgen.

Op het online platform kun je gerust eens ‘shoppen’ tussen de verschillende modules en zo op laagdrempelige manier aan de slag met je persoonlijke leervragen. Een gestarte module hoef je niet per se af te maken. Bij afronding van 70% van een module ontvang je een GoodHabitz-certificaat.

De modules zijn praktisch en een goede eerste stap om bekend te raken met een bepaald onderwerp. Als je na het volgen van een onlinemodule meer over een onderwerp wilt weten of je verder wilt verdiepen dan kan een (incompany)training een goede vervolgstap zijn. Of je kunt de resultaten uit de onlinemodule gebruiken als leidraad in een coachingstraject.