Online leren

Wil je nieuwe dingen leren in je eigen tijd en op je eigen tempo? Via de online leeromgeving GoodHabitz kun je meer dan 120 verschillende trainingen volgen.  Denk aan trainingen over productiviteit, office 2016, communicatie, management en persoonlijke kracht.

Deelname is gratis voor KNAW-medewerkers en er is geen limiet aan het aantal trainingen dat je kunt volgen. Wil je iets nieuws leren maar weet je niet wat? Doe dan de goodscan. Met deze laagdrempelige zelftest kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. Aan jou de keuze of je een hele training maakt of alleen de onderdelen die jij het interessantst vindt.

Inloggen doe je zo:

  1. Ga naar www.goodhabitz.com/sso/knaw
  2. Kies de KNAW als instituut
  3. Log in met jouw KNAW-medewerkergegevens

De modules zijn praktisch en een goede eerste stap om bekend te raken met een bepaald onderwerp. Als je na het volgen van een onlinemodule meer over een onderwerp wilt weten of je verder wilt verdiepen dan kan een (incompany)training een goede vervolgstap zijn. Of je kunt de resultaten uit de onlinemodule gebruiken als leidraad in een coachingstraject.

Kijk ook deze video om te zien hoe GoodHabitz werkt.