Programmeervaardigheden (Python)

Wil je je carrière een boost geven en de programmeertaal voor Data & AI leren? Vind je het lastig om zonder begeleiding van nul af aan te beginnen en word je liever op weg geholpen door ervaren trainers? Kom dan naar deze cursus om ervaring op te doen met Python. Na afloop kun je je carrière een boost geven door deze nieuwe vaardigheden in te zetten!

Doelgroep

Heb je ervaring met andere programmeertalen of ben je een doorgewinterde Excel-specialist? Wil je productiever worden en je positie als data-analist verbeteren door te leren werken met Python, de populairste programmeertaal in de wereld van Data & AI? Dan is de training Python for Data Analysts iets voor jou!

Programma

In deze training leer je scripts en kleine applicaties schrijven in Python die je leven makkelijker zullen maken. We nemen ook een kijkje in een interactieve speeltuin om snel een prototype van je ideeën te maken en uit te testen. Na deze Python-training kun je naar het volgende level in je data-analyse-game!

Praktische informatie:

  • Duur: 4 bijeenkomsten van 9.00 tot 13.00 uur
  • Data: 1, 2, 8 en 9 april 2021
  • Voertaal: Engels
  • Locatie: online
  • Groepsgrootte: maximaal 12 personen

Aanvragen van financiering

Deze training aanvragen.

Het Lokaal Overleg (vertegenwoordigers van vakbonden en werkgever) vindt duurzame loopbaanontwikkeling belangrijk. Daarom hebben ze hiervoor financiële middelen gereserveerd waarop je als medewerker van de KNAW een beroep kunt doen.